gogosi

Gogosi de post

Foarte usor de facut si nu necesita nici multe ingrediente. Incercati cu incredere!

Nota retetei

  • (0 /5)
  • (0 note)

Instructiuni

  • 1. Drojdia se dizolva intr-o lingurita de zahar si o ceasca de apa, se adauga 2-3 linguri de faina, se amesteca bine si se lasa la crescut.
  • 2. Cand a crescut, se adauga o ceasca de apa, restul de faina, sare, se framanta pana se obtine un aluat consistent.
  • 3. Se lasa la crescut.
  • 4. Dupa ce a crescut, cu o lingura se ia din aluat si se prajesc gogosile in ulei incins. Cand sunt aurite, se scot cu spumiera si se tavalesc prin miere si scortisoara.

Social share

Retete asemanatoare

  • Cantitate : 1000 g
  • Timp gatire : 30 Min
pasca-ciocolata
  • Cantitate : 800-1000 g
  • Timp gatire : 20 Min
turte
  • Cantitate : 1900 - 2000 g
  • Portii : 6-8 portii
  • Timp gatire : 60 Min
baclava
  • Cantitate : 1600 g
  • Timp gatire : 60 Min
kabak
  • Cantitate : 950-1000g
  • Timp gatire : 40 Min
nuca
  • Cantitate : 600 g
  • Timp gatire : 30 Min
turta