Bors de loboda cu cartofi

Durata: 45 minute
Complexitate: medie
Ingrediente: 3-4 legaturi de loboda, o legatura de ceapa verde, 2 cepe, 2 linguri orez, un morcov, un pastarnac, o radacina de patrunjel, o telina, 2 cartofi mari, o legatura leustean, 1/2 l bors, o ceasca suc de rosii.


Mod de preparare:
cureti ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina, le speli si le dai pe razatoare. Ceapa o tai marunt si o pui impreuna cu celelalte legume la fiert in 3 litri de apa cu sare, si adaugi si orezul spalat si scurs bine. Speli loboda, ceapa verde, si le tai marunt. Cureti cartofii si ii tai cubulete, le adaugi pe toate in oala dupa 10-15 minute de fiert si lasi sa fiarba acoperit. Separat pui la fiert borsul si il torni peste legumele fierte, adaugi sucul de rosii si leusteanul tocat, mai dai un clocot si dai oala deoparte.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Meniu de Post | Meniuri | Bunatati.ro - 5 martie 2014

    […] Bors de loboda cu cartofi […]

Lasă un răspuns